06-44143999

Beton Ciré

Met Beton Ciré creëert u een prachtige, exclusieve en naadloze betonlook in iedere ruimte. Door onze jarenlange ervaring zorgen we voor een oogverblindend eindresultaat. BetonCiré is een zeer sterk materiaal met een unieke samenstelling. Door de juiste samenstelling van cement, vloeibare hars, toeslagstoffen en pigmentpoeder. Maakt dit het een ideaal materiaal om te verwerken in badkamers, keukens en toiletten.

Over de Beton Ciré brengen we twee lagen aan van een 2 componenten coating. Hierdoor zal de BetonCiré extra beschermd worden en is het bijna onmogelijk deze te beschadigen. BetonCiré kan zowel op de wand als vloer verwerkt worden en is in verschillende kleuren te verkrijgen.

Beton-ciro-in-de-keuken
Beton-cire-in-badkamer-5

Beton Ciré toepassingen voor in uw woning

Kies voor een prachtige en decoratieve afwerking van uw wanden, vloeren en natte ruimten met beton ciré, ook wel betonstuc genoemd. De eigenschappen zijn veelzijdig; krasvast, in verschillende kleuren verkrijgbaar, geschikt voor vloerverwarming, geen naden en waterdicht.

Advies nodig? Neem dan nu contact met ons op.

 

 

Heeft u advies nodig?

Wilt u graag meer weten over Beton Ciré of wilt u een offerte aanvragen? Maak dan gebruik van ons contactformulier. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.