06-44143999

Pleisterwerk

Gladstucwerk een hedendaagse moderne afwerking in het glad en vlak afpleisteren van wanden en plafonds. Dit geeft een luxe en rustige uitstraling met een ruimtelijk effect. Gladpleisterwerk past in ieder interieur.

Een voordeel van gipsgebonden pleisterwerk is dat beschadigingen gemakkelijk bij te werken zijn. Daarnaast heeft gips de positieve eigenschap om vocht op te nemen en los te laten wat voor een goede vochtregulering in de betreffende ruimte zorgt.

Gladstucwerk kan na droging in ieder gewenste kleur gesaust worden door een van onze specialisten. Ook kunnen wij het gladde stucwerk behandelen met de verfspuit voor een streeploos eindresultaat.

Sierpleister

Bij het aanbrengen van sierpleister kunt u als klant kiezen uit verschillende structuren, van belang is dat u de juiste structuur (korrelgrote) kiest omdat een fijne korrel er anders uitziet dan een middelgrote of grove korrel.

Sierpleister zorgt voor een decoratieve look met een luxe uitstraling, voordeel van sierpleister is dat het kras, schrobvast en stootvast is. 

Een andere naam voor sierpleister kan ook Spachtelputz, Granol of Rustiekputz zijn.

 

Schuurwerk

Schuurwerk is een afwerking die klassiek oogt, warm overkomt en een luxe uitstraling heeft.

Wilt u een warme sfeer creëren in uw huis of uw kantoor een chique uitstraling geven? Dan is schuurwerk een hele mooie afwerking voor wanden en plafonds.

Schuurwerk De Graaf

Buitengevels

Er bestaan diversen mogelijkheden voor het afwerken van buitengevels, bijvoorbeeld Gladde wandafwerking, schuurwerk en sierpleisters. Cement mortel wordt vaak toegepast op buitengevels, kan goed tegen vocht en is zeer hard.

Wij adviseren u graag over probleem oplossingen, Isolatieverbetering en afwerkingen.

 

 

Gevelisolatie

Buitengevel isolatie bestaat uit verschillende lagen. Laag 1 is een tempex plaat die gelijmd word op de gevel. Laag 2 is een laag wapenings gaas gedrukt in een cement mortel. Laag 3 is de afwerklaag. Hiervoor zijn diverse mogelijkheden zoals Spachtelputz, schuurwerk en een gladde wand afwerking.

Deze vorm van isolatie is en blijft een van de belangrijkste opgave deze tijd. Om het milieu te ontzien en vanwege een zo laag mogelijke belasting van onze energiereserves.

Gevelisolatie is het antwoord op de noodzakelijke warmte isolatie van gevels, het oplossen van bouwkundige gebreken, zoals tocht, scheurvorming, vochtdoorslag en omhoog trekkend vocht. En bij uitstek een ideale gelegenheid om met behulp van kleur de uitstraling van een gebouw te verbeteren.

 

Offerte aanvragen

Wilt u graag met ons in contact komen, een offerte aanvragen of heeft u een andere vraag? Maak dan gebruik van ons contactformulier. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.