06-44143999

Binnenschilderwerk

Bij De Graaf ben je aan het juiste adres voor al uw binnenschilderwerk in Utrecht en omstreken. De afwerking van het schilderwerk beïnvloedt de ambiance van een ruimte. Bij De Graaf snappen we dat. Daarom nemen we de tijd voor onze projecten en kijken onze schilders naar de gehele ruimte. Van wand tot kozijn, van deur tot deur en van plint tot plafond.

Tevens kun je bij ons terecht voor (advies over) de juiste wandafwerking. Of dit nu schilderwerk, behang, saus of stucwerk wordt – De Graaf zorgt voor de juiste afwerking. Een resultaat dat precies past bij jou en jouw stijl. Maar ook vooral bij de ruimte.

Binnen-schilderwerk
Kleurenpallet voor schilderwerk

Kleuradvies

Kleuren kiezen is niet altijd even makkelijk. Hier adviseren we je graag over. Onze schilders weten wat kleur met een ruimte doet. Het creëert de sfeer en kan een kamer groter, kleiner, ruimer, knusser, huiselijk of juist luchtig doen lijken.

We zoeken de juiste combinatie van verfproducten en -kleuren, zodat de ruimte geheel tot zijn recht komt. Onze binnenschilders kijken naar de vormen van (en in) de ruimte, lichtinval, kleurvakken en de huidige trends. Zo komen we tot een stijlvol resultaat dat past bij jouw smaak.

 

Buitenschilderwerk

De Graaf is op het gebied van buitenschilderwerk al jaren een van de toonaangevende schildersbedrijven in Utrecht en omstreken. En daar zijn we trots op! Want wij houden van het schildersvak. Het vakkundig repareren, restaureren en schilderen van (oude) panden – dat is onze specialiteit. Van de allernieuwste woningen tot aan de oude karakteristieke grachtenpanden, herenhuizen en monumenten.

Door de jaren heen hebben we geleerd hoe belangrijk aandacht is. Aandacht voor jou en jouw wensen. Maar ook aandacht voor de specifieke uitdagingen van jouw pand. We beginnen daarom altijd bij het begin. Voordat we starten met het buitenschilderwerk schetsen we een volledig beeld van de benodigde werkzaamheden en formuleren we een loepzuiver plan voor de uitvoering. Door ons tot in de puntjes te verdiepen in elke opdrachtgever, leveren we de allerbeste kwaliteit. Kwaliteit, zoals je het verwacht. Kwaliteit, dat blijft.

 

Restauratie-oude-monumentale-panden

Garantie

Kwaliteit van het schilderwerk staat bij ons hoog in het vaandel. Zo hoog, dat we er garant voor staan. En uitstekende garantievoorwaarden hebben. Op het schilderwerk van De Graaf ontvang je maar liefst 3 jaar garantie. Bovendien helpen we jou om ervoor te zorgen dat het schilderwerk de komende jaren mooi blijft.

 

 

 

Offerte aanvragen

Wilt u graag met ons in contact komen, een offerte aanvragen of heeft u een andere vraag? Maak dan gebruik van ons contactformulier. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.